Donderdag


Vandaag donderdag, de eerste dag, dat we geen grote afstand hoeven af te leggen. 's Morgens lekker kalm ontbijten in de kuip, ondertussen de vissen gevoerd, zichtbaar in het kraakheldere water.

Met de rubberboot vanaf het water de Circe gefilmd en met de onderwatercamera eveneens vanuit de rubberboot onderwaterfoto's gemaakt met de camera van Ivo Veldwijk(een collega van Jan, die ook bij Zijlstra Computers in Arnhem werkt).

Toen we weggingen nog even getracht te zeilen, maar dat was vergeefse moeite, de derde dag motoren was aangebroken. Langs kaap Sounion gevaren met een soort tempel bovenop de kaap. We waren al vroeg in de middag in Palaia Phokaia.

De drie musketiers gingen naar de wal 1 of meerdere pilsjes halen en boodschappen mee terug te nemen. Daarna gebeurde er iets heel bijzonders, Willem ging zwemmen, niet te geloven. Ook Tim ging hier voor het eerst in de vakantie het water in, wel lekker met een buitentemperatuur van 28 graden en zonnig weer. S Avonds met de watertaxi van Tim aan de wal wezen eten.

De groeten van digitale willem en kroew.


!! DE DRIE MUSKETIERS !! !! DE KAAP SOUNION !!


!! WIILEM !! !! TIM !!